Componente electrice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru luminatoare continue

 

Componentele electrice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru luminatoare continue garantează o deschidere sigură a trapelor de luminator continuu în caz de incendiu – testat și aprobat conform DIN EN 12101-2. În funcție de cerință vă oferim diferite sisteme, care conving prin avantajele individuale.


JET VARIO FIREJET® 165J 24V/48V AZ este un sistem adecvat ideal de ex. pentru centre comerciale. Simultan, acesta convinge printr-o poziție programabilă a ventilatorului. În felul acesta, sistemul poate fi folosit multifuncțional, atât pentru evacuarea naturală a fumului și căldurii (RWA), cât și pentru ventilație.


Și trapa dublă acționată electric VARIO-THERM pentru luminatoare continue garantează o evacuare sigură a fumului cu valori aerodinamice maxime de evacuare. Aceasta are profile de rupere termică, iar astfel nu există punți de căldură.


Ventilatoarele noastre de suprafață SMOKEJET® cu mecanisme de deschidere motorizate 24 V pot fi integrate atât în fațadă, cât și în acoperiș. În funcție de locul de utilizare, deschiderea pe fațadă asigură alimentarea cu aer proaspăt pentru forța ascensională termică sau ca trape de evacuare a fumului pe acoperișul cu pantă mică.


Componentele performante ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pot fi echipate cu centrale corespunzătoare de 24/48 V de evacuare a fumului și căldurii, dar și cu numeroase accesorii și diferite posibilități de comandă. Astfel aveți și posibilitatea de conectare la sistemul de management al clădirii – pentru siguranță maximă și un confort suplimentar.

Gama de componente electrice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru luminatoare continue

JET VARIO-FIREJET® 165 J 24V/48V/230V AZ


JET VARIO-THERM DK 95° 24V/48V