Despre noi

VELUX Commercial și-a propus obiectivul de a fi partenerul dvs. preferat pentru soluții complete aferente iluminării naturale, evacuării fumului și a căldurii pentru clădirile industriale, publice și comerciale - atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări. Gama de produse include cupole luminatoare, benzi luminoase, ferestrele plate din acoperiș, sisteme de vitrare, precum și sisteme de evacuare a fumului și a căldurii.

Valoare adăugată

Eficiență sporită: Prin numeroase măsuri eficientizăm lucrările pe acoperiș. De exemplu, cu un timp de instalare mai mic datorită sistemelor preconfigurate, un concept unic de înlocuire pentru schimbarea ușoară a cupolelor luminatoare în contextul renovărilor sau prin documentație digitală după întreținere.


Siguranță sporită: Susținem cel mai înalt nivel de siguranță pe acoperișul platindustrial. Sistemul nostru inovativ de protecție contra căderii LK-DDN face toate acoperișurile mai sigure, deoarece este disponibil din stoc în cinci dimensiuni standardizate și, prin urmare, poate fi livrat rapid și ușor de montat în luminatoare de toate mărimile, materialele și ale tuturor producătorilor. Montatorii noștri sunt ghidați digital și într-o manieră standardizată prin întregul proces de evaluare a riscurilor. Testat și certificat de către asociația profesională.


Digitalizare sporită: Ne bazăm pe procese digitale în toate domeniile companiei - începând cu procesele de întreținere, documentația online, configuratoare pentru luminatoare continue, videoclipuri de asamblare prin aplicație pe șantier și până la concepte de întreținere predictivă.


Mai multe opțiuni:La noi veți găsi cel mai larg portofoliu de pe piață privind produsele pentru acoperișuri plate industriale. Atât în ceea ce privește echipările, funcțiile și formele, cât și materialele utilizate, cum ar fi sticla, plasticul și GRILLODUR®.


Construcția modulară a sistemelor noastre face ca investițiile în acoperișurile industriale cu pantă mică să fie sigure pentru viitor și optimizează costul total aferent proprietății (TCO). Dacă cerințele dumneavoastră sunt în creștere, atunci cresc continuu și soluțiile noastre – până la sistemul complet automatizat integrat.

Mai multe despre VELUX Commercial

Despre VELUX Commercial


VELUX Commercial în Europa


Locații