Componentele pneumatice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru luminatoare continue

 

Componentele pneumatice ale instalației noastre de evacuare a fumului și căldurii pentru luminatoare continue asigură, în caz de incendiu, o deschidere sigură a trapelor de luminator continuu. Testate și aprobate conform DIN EN 12101-2, garantează siguranță (funcțională) maximă.


În caz de incendiu se generează o căldură mare. Modul de funcționare a dispozitivelor pneumatice la instalația de evacuare a fumului și căldurii se bazează pe acest fapt. Temperaturile ridicate cauzează spargerea unei capsule de sticlă la mecanismul de deschidere, iar apoi perforarea cartușului de CO2 integrat. În felul acesta, gazul pătrunde în cilindrul pneumatic, astfel încât trapa de fum să se deschidă automat. În acest moment, gazele și fumul periculos pot fi extrase eficient, iar astfel căile de evacuare și de salvare rămân fără fum și circulabile.


În acest fel protejați viața, bunurile și creați cele mai bune condiții posibile pentru salvatorii care vin ajutor. Experții noștri vă informează bucuroși referitor la posibilitățile de utilizare ale diferitelor componente pneumatice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru luminatoarele dumneavoastră continue.

Gama de componente pneumatice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru luminatoare continue

JET VARIO-FIREJET® 165J


JET VARIO-FIREJET® 130J


JET VARIO-THERM DK 95°


JET VARIO-FIREJET® 65J