Componente electrice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii DIN pentru cupole luminatoare

 

Componentele electrice DIN ale instalației de evacuare a fumului și căldurii JET permit, suplimentar față de ventilația zilnică, și deschiderea sigură și puternică a cupolelor luminatoare pentru protecția preventivă împotriva incendiilor. Pentru diferitele cazuri de utilizare, JET oferă soluții de sistem dimensionate corespunzător – de la mecanismul de deschidere individual JET FIREJET® 165J SA, la JET FIREJET® GA multifuncțional, setul de instalație de evacuare a fumului și căldurii pentru evacuarea fumului de pe casa scării și până la sistemul complet de evacuare a fumului și căldurii.


Sistemul robust și rapid al mecanismului de deschidere JET FIREJET® 165J SA se deosebește nu doar prin performanța sa, ci și printr-un nivel scăzut de zgomot și posibilitatea programării deschiderii pentru ventilație pentru o secțiune transversală a ventilației deosebit de mare. În felul acesta, ventilarea zilnică este posibilă și fără motor suplimentar.


Pentru evacuarea fumului de pe casa scării există seturi complete, care pot fi extinse opțional prin accesorii suplimentare. Informații detaliate referitoare la setul de livrare și servicii găsiți în următoarele descrieri ale produselor.


În principiu, componentele electrice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pot fi folosite pe diferite socluri și cupole luminatoare și sunt echipate cu accesorii numeroase și diferite posibilități de comandă prin centrala potrivită a instalației de evacuare a fumului și căldurii 24/48 V. Există suplimentar posibilitatea de conectare la sistemul de management al clădirii.

Gama de componente electrice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii DIN pentru cupole luminatoare

Dispozitiv de evacuare a fumului și a căldurii JET FIREJET®165J SA 24V/48V/230V AZ


JET Stairwell 24V SHEV set dome rooflight


Sisteme JET pentru evacuarea fumului și a căldurii 24 V