Componente pneumatice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru cupole luminatoare

 

Mecanismul de deschidere pneumatică DIN al instalației de evacuare a fumului și căldurii JET FIREJET® 165J AZ pentru cupole luminatoare garantează o deschidere sigură a elementelor pentru lumină naturală în caz de incendiu. Mecanismul de deschidere al instalației de evacuare a fumului și căldurii oferă o securitate funcțională ridicată deoarece funcționează independent de rețeaua electrică și deschide în siguranță și la o întrerupere completă a alimentării. Suplimentar, acesta a fost testat și aprobat conform DIN EN 12101-2.


Datorita căldurii puternice generate în caz de incendiu se sparge o capsulă la mecanismul de deschidere. Cartușul CO2, integrat, este perforat, astfel încât gazul să pătrundă în cilindrul pneumatic, deschizând automat trapa de fum. În felul acesta pot fi extrase gazele de fum toxice, iar căile de evacuare și de salvare rămân practicabile.


JET FIREJET® 165J AZ este adecvat pentru trape cu suprafețele aerodinamice de evacuare a fumului de maxim 4.500 m2. Astfel, acesta se deschide întotdeauna sigur și la încărcături mari de zăpadă (SL 900). Funcția dublă a instalației de evacuare a fumului și căldurii/ventilării este posibilă în combinație cu aer comprimat sau cu motor electric.


Pe lângă declanșarea cu funcționare sigură, acest mecanism de deschidere pneumatică al instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru cupole luminatoare impresionează și printr-o întreținere eficientă, deoarece verificarea funcționării poate fi realizată fără folosirea cartușului CO2, iar astfel nu este obligatoriu necesară o înlocuire. Vă oferim, cu plăcere, și informații despre serviciile noastre de întreținere pentru instalația de evacuare a fumului și căldurii.

Gama de componente pneumatice ale instalației de evacuare a fumului și căldurii pentru cupole luminatoare

JET FIREJET® 165J