Sisteme de protecție contra căderii pentru luminatoare continue

 

Pentru sporirea siguranței la lucrările de montaj și de întreținere pe acoperiș, compania VELUX Commercial vă oferă soluții funcționale pentru sisteme de protecție contra căderii pentru luminatoare continue. Protecțiile contra căderii la luminatoare continue cu efect de protecție permanent și colectiv pentru îndeplinirea siguranței de deplasare pe acoperișuri sunt testate și certificate de asociația profesională în conformitate cu GS-BAU-18 și corespund standardelor și reglementărilor în vigoare (de ex. DIN 4426:2017-01, Directivelor la locul de muncă ASR A2.1, Standardului DGUV 38 și reglementării DGUV 101-016). Și legiuitorul indică obligativitatea asigurării elementelor de iluminare diurnă, care nu au o siguranță constructivă la cădere.


În funcție de echipare - încorporare în luminatorul continuu sau în trape - sistemele sunt implementate în cursul montajului luminatorului continuu sau în cadrul echipării ulterioare. La montarea sub luminatorul continuu, plasa poate fi îndepărtată timpuriu, chiar și parțial, încă în faza de construcție la roșu.


Astfel, în pofida sistemului de protecție contra căderii, este menținut aspectul plăcut al luminatoarelor continue, sistemele noastre conving printr-o construcție filigrană deosebită, cu o protecție constant ridicată. Randamentul luminii naturale rămâne astfel aproape neafectat.


Unele sisteme nu oferă doar o protecție eficientă împotriva căderii, dar protejează simultan și contra grindinei, loviturilor, căldurii sau sunt antiefracție. Sistemele de protecție contra căderii pentru luminatoare continue sunt, în multe privințe, polivalente.


Nu este nicio problemă dacă există deja luminatoare continue instalate pe acoperișul dumneavoastră: De regulă, sistemele de siguranță pot fi post-echipate și pot fi montate și ulterior respectiv în cadrul lucrărilor de renovare.

Gama de sisteme de protecție contra căderii pentru luminatoare continue

LB-DSL


VARIO-PROTECT


VARIO-PROTECT 120 VWS


VARIO-SAFEGUARD


LB-DDS