Sisteme de protecție contra căderii pentru cupole luminatoare

 

Pentru a proteja în mod fiabil persoanele care lucrează pe acoperiș împotriva căderii prin elementele pentru lumină naturală, cupolele luminatoare VELUX Commercial pot fi echipate cu diverse sisteme de protecție împotriva căderii pentru diferite niveluri de securitate. În funcție de versiune, acestea sunt deja asamblate în fabrică sau pot fi instalate ulterior. Suplimentar, acestea oferă și o protecție eficientă antiefracție. Acestea sunt testate de asociația profesională, certificate conform GS-BAU-18 și îndeplinesc cerințele ASR 2.1.


Pentru cea mai înaltă siguranță posibilă, recomandăm mai presus de toate sistemele permanente și colective (nivel de siguranță 2 - 5). Acestea oferă o protecție maximă chiar și în faza de construcție la roșu și previn perturbările operaționale la viitoarele lucrări pe acoperiș.


Din ele face parte, spre exemplu, plasa dinamică de protecție contra căderii LK-DDN. Construcția rețelei cu o combinație inovatoare și unică a unei console de fixare cu absorbție de energie și a unei proceduri de testare obiectivă oferă o serie de avantaje ca trăsătură esențială a sistemelor noastre de protecție împotriva căderii. LK-DDN nu se potrivește doar tuturor variantelor de socluri, ci și produselor altor producători indiferent de materiale și geometrii. De asemenea, este foarte ușor de instalat, se asigură independent și poate fi adaptată oricărei cupole luminatoare. Cinci dimensiuni standard sunt disponibile imediat din stoc. Vă garantăm astfel nu numai cel mai înalt nivel de protecție, dar mai ales flexibilitate maximă pentru acoperișul dumneavoastră cu pantă mică.


În combinație cu procesul sistemului VELUX Commercial cu 5 trepte pentru evaluarea pericolului pentru acoperișul dumneavoastră, inclusiv verificarea portanței, montajul, recepția și documentația, profitați de un concept de siguranță complet pentru acoperișul dumneavoastră cu pantă mică.

Gama de sisteme de protecție contra căderii pentru cupole luminatoare

Steel grid system


Grilaje de protecție tip rețea pentru cupole luminatoare


LK-DSD


LK-DDN


LK-DDS ROUND