Sisteme de protecție contra căderii pentru acoperișuri cu pantă mică

 

Lucrările pe acoperișurile cu pantă mică sunt asociate unor pericole ridicate – mai ales dacă există elemente pentru lumină naturală, care nu au siguranță constructivă contra căderii sau se pot deschide. Conform legislației, administratorii clădirilor sunt responsabili personal de asigurarea faptului că luminatoarele continue și cupolele luminatoare sunt echipate cu siguranțe adecvate și că sunt în stare perfectă.


VELUX Commercial oferă un sortiment cuprinzător de sisteme de protecție contra căderii pentru cupole luminatoare și luminatoare continue, care garantează un nivel maxim de siguranță – atât pentru persoanele care lucrează pe acoperiș, cât și pentru administratorul clădirii. În funcție de variantă, sistemele îndeplinesc diferitele cerințe ale directivelor pentru spațiile de lucru ASR A2.1 – de la siguranță contra căderii colectivă permanentă până la echipament personal de protecție contra căderii. Toate sisteme sunt verificate și certificate de asociația profesională conform GS-BAU-18.


Sistemele VELUX Commercial de protecție contra căderii se potrivesc atât pentru construcții noi, dar și pentru echiparea ulterioară la recondiționare și renovare. Diferitele variante oferă pentru fiecare cerință o soluție potrivită cu scopul de a face mai sigure soluțiile pentru lumină naturală și de a reduce potențialul pericolelor pe acoperișurile cu pantă mică. Suplimentar, acestea oferă și o protecție eficientă antiefracție.


Elementul nou din gama noastră cuprinzătoare este LK-DDN cu posibilitate de post-echipare pentru cupole luminatoare. Plasa dinamică de protecție contra căderii impresionează prin numeroasele avantaje: Aceasta este foarte potrivită pentru post-echipare – indiferent de producătorul, materialul și geometria soclului. Suplimentar, plasa se montează foarte ușor și poate fi adaptată la mărimea necesară la fața locului. Datorită mărimilor standardizate de pe stoc, plasa poate fi livrată imediat prin curier. În felul acesta vă oferim flexibilitate și siguranță maximă pentru acoperișul dumneavoastră cu pantă mică.


În completare, VELUX Commercial a dezvoltat un proces de sistem cu 5 trepte pentru evaluarea pericolului pentru acoperișul dumneavoastră. Începând de la verificarea capacității portante (verificată de asociația profesională) a soclurilor, la post-echipare, montaj și până la recepție și documentație.

Gama de sisteme de protecție contra căderii

Cupolă luminatoare


Luminator continuu


GRILLODUR®


Retrofitting, Refurbishment, Renovation