Trape pentru luminator continuu JET

 

Indiferent dacă doriți să folosiți trapele pentru luminator continuu JET ca trape eficiente pentru instalații de evacuare a fumului și căldurii sau ca trape pentru ventilația zilnică - produsele noastre sunt pregătite în mod optim pentru cerințele corespunzătoare. Este posibilă fără probleme și o combinație a celor două funcții (instalație de evacuare a fumului și căldurii + ventilație).


Astfel, puteți alege între trape de fum pe toată deschiderea, trape laterale, trape în câmp, trape individuale, trape pe coamă sau trape duble. Pentru ventilația zilnică, trapele de luminator continuu sunt echipate cu mecanisme de deschidere corespunzătoare - acționate electric sau pneumatic, la alegere. Pentru un confort deosebit, acționarea se realizează printr-un sistem de comandă centralizat cu temporizator și, care se bazează pe datele furnizate de senzorul aferent de vânt/ploaie.


Punem în aplicare sistemul optim de trapă în funcție de lățimea de comandă a luminatorului continuu și conform cerințelor individuale. Toate aparatele sunt testate și certificate ca aparate de evacuare naturală a fumului și căldurii corespunzător cerințelor europene privind aparatele de evacuare naturală a fumului și căldurii conform DIN EN 12101-2.

 

Gama de trape de luminator continuu

Trape pe toată lățimea pentru luminator continuu JET


Trapă de coamă și trapă laterală la luminatorul continuu JET


Trape duble pentru luminator continuu JET


JET continuous rooflight single flap


JET SMOKEJET® louvred ventilator