JET Luminatoare continue standard

 

Luminatorul continuu standard JET VARIO-NORM este cel mai vândut dintre sistemele de luminatoare continue cu trei beneficii: Acesta asigură o iluminare optimă a încăperii cu lumină naturală diurnă, facilitează alimentarea cu aer proaspăt la locul de muncă și poate fi folosit simultan pentru evacuarea fumului pentru o protecție preventivă împotriva incendiilor. Domeniile de utilizare sunt clădirile noi și renovate cu acoperiș cu pantă mică.


Sistemul de luminator continuu poate fi echipat cu diferite variante de vitrare (opal/clar) pentru numeroase cerințe. Gradul de prefabricare ridicat permite suplimentar un montaj simplu și rapid. Un alt avantaj: Luminatorul continuu standard JET este certificat ETA și îndeplinește astfel cerințele legislative constructive ale tuturor țărilor UE.


Fiind echipat cu sisteme corespunzătoare cu trape, ca de exemplu trape de fum pe toată deschiderea, trape pe coamă, trape duble, trape laterale sau trape în câmp, luminatorul continuu poate fi folosit optim pentru ventilație, dar și pentru evacuarea fumului și a căldurii (RWA). Pot fi montate sisteme speciale de protecție contra căderii pentru siguranța la lucrările de montaj și întreținere pe acoperiș.

Gama de luminatoare continue standard

JET VARIO-NORM