Luminatoare continue JET eficiente energetic

 

Luminatoarele continue JET eficiente energetic sunt foarte potrivite pentru clădirile cu acoperiș cu pantă mică, cu cerințe ridicate privind eficiența energetică, atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări energetice. Acestea pot fi utilizate pentru iluminare naturală, ventilație și evacuarea fumului și pot fi echipate cu diverse variante de vitrare (opal/clar). Datorită gradului înalt de prefabricare, montajul se realizează simplu și rapid.
Aveți posibilitatea de a alege între varianta boltită JET VARIO-THERM și varianta de luminator triunghiular, JET VARIO-THERM-S.


Combinația inovatoare de materiale a profilelor compozite JET compusă din PVC dur și profile de acoperire din aluminiu asigură o construcție de calitate superioară și robustă și îmbină izolația, protecția și etanșarea perfectă a acoperișului cu cerințele arhitecturale ridicate. În combinație cu profilul termoizolant cu mai multe camere și cu profilul de conectare la soclu asigură un proces izoterm optim, iar astfel o pierdere de căldură redusă.


Toate construcțiile de luminator continuu JET eficiente energetic au fost verificate și certificate în conformitate cu Agrementul tehnic European (ETA), iar astfel au aprobare pentru utilizarea la nivelul Europei. Accesoriile sistemului adaptate corespunzător, de ex. cu sisteme de umbrire și protecții contra căderii certificate de asociația profesională completează sortimentul nostru de luminatoare continue eficiente energetic.

 

Gama de luminatoare continue eficiente energetic

JET VARIO-THERM


JET VARIO-THERM-S