Cupole luminatoare JET cu protecție antigrindină

 

Din cauza schimbărilor climatice, în Germania apar tot mai multe furtuni puternice cu precipitații abundente și furtuni. Astfel cresc rapid daunele elementelor de lumină naturală de pe acoperișurile industriale cu pantă mică. Acest fapt poate fi evitat. Prin cupolele luminatoare JET inclusiv vitrare completă din policarbonat obțineți o protecție semnificativă contra grindinei.


Pe baza numeroaselor teste pentru protecția contra grindinei, aceste cupole luminatoare au fost certificate continuu cu HW5 (cea mai mare rezistență) – atât pentru etanșeitatea la apă, transparența luminii, cât și pentru aspect și partea mecanică. Acest lucru înseamnă că rămân nedeteriorate și la o granulație mai mare a grindinei (până la 5 cm). Datorită acestor proprietăți excelente, gama noastră de produse „Cupole luminatoare cu protecție antigrindină” oferă, de asemenea, o protecție sporită împotriva vandalismului.


În același timp, ca modele rezistente la cădere certificate, acestea oferă o securitate sporită pentru persoanele de pe acoperișul cu pantă mică și pot fi, de asemenea, utilizate ca parte a instalației de evacuare a fumului și căldurii și pentru ventilație cu ajutorul mecanismului de deschidere JET, potrivit.

 

 

 

Gama de cupole luminatoare cu protecție antigrindină JET

Cupole luminatoare JET HAILSTOP


Cupole luminatoare JET HAILSTOP