Cupole luminatoare JET eficiente energetic

Pe lângă funcțiile de bază, cum ar fi iluminarea, ventilația și evacuarea fumului, sistemele de iluminare naturală trebuie să îndeplinească cerințele în creștere privind eficiența energetică și rentabilitatea.


Cupolele luminatoare JET eficiente energetic reprezintă soluția ideală dacă acoperișul industrial cu pantă mică necesită un plus de termoizolație. Spre exemplu, acestea îndeplinesc fără probleme cerințele crescute, în anul 2016, ale Regulamentului privind economiile de energie și oferă astfel un potențial crescut de economie de energie. Cupolele există ca variantă de vitrare opal pentru un mediu fără strălucire sau ca versiune clară. Suplimentar, cupolele luminatoare eficiente energetic se evidențiază printr-o fonoizolație ridicată.


În combinație cu accesoriile corespunzătoare, cupolele luminatoare pot fi echipate pentru aplicații de confort, ca de exemplu alimentarea cu aer proaspăt sau umbrire. Pentru un confort sporit este posibilă conectarea la sistemul de comandă JET SMARTCONTROL cu telecomandă radio. Este de asemenea posibilă fără probleme varianta ca evacuare a fumului pentru o protecție preventivă contra incendiilor.


Astfel: Chiar și cupola luminatoare standard JET TOP-90 poate fi post-echipată într-o variantă eficientă energetic. Vă consiliem bucuroși dacă aveți nevoie.

Gama de cupole luminatoare eficiente energetic

Cupola luminatoare JET TOP-90 PLUS


JET TOP-90 comfort dome rooflight


JET TOP-90 comfort ROUND dome rooflight


JET TOP-90 comfort-S dome rooflight