Cupole luminatoare JET cu protecție contra loviturilor

 

Cupolele luminatoare JET SUPER-TOP oferă un plus de siguranță la influențele exterioare puternice. Datorită unei vitrări din policarbonat a stratului exterior - acestea se deosebesc înainte de toate printr-o rezistență crescută la solicitările exterioare. În felul acesta, cupola dumneavoastră luminatoare este bine protejată și contra vandalizării.


Aceste cupole luminatoare sunt foarte bine protejate și în caz de grindină. Acestea sunt certificate cu HW5 (cea mai mare rezistență) pentru etanșeitatea la apă și partea mecanică. Suplimentar, cupolele sunt testate și aprobate de asociația profesională conform GS-BAU 18 ca fiind sigure împotriva căderii și asigura munca in siguranța pe acoperișul industrial cu pantă mică. În acest fel, cu ajutorul unei cupole luminatoare asigurați simultan o protecție pentru clădirea dumneavoastră și pentru persoanele de pe acoperiș.

 


Această variantă de cupolă luminatoare este disponibilă suplimentar în varianta PLUS și poate avea o formă piramidală sau rotundă. Cu ajutorul unor accesorii corespunzătoare este posibilă utilizarea ca instalație de evacuare a fumului și căldurii sau pentru o ventilație eficientă.

Gama de cupole luminatoare cu protecție contra loviturilor

Cupolă luminatoare JET SUPER-TOP


Cupolă luminatoare JET SUPER-TOP


JET SUPER-TOP pyramid dome rooflight double-skinned


JET SUPER-TOP pyramid dome rooflight triple-skinned


JET HAILSTOP ROUND dome rooflight double-skinned


JET SUPER-TOP ROUND dome rooflight triple-skinned