Cupole luminatoare JET cu izolare fonică

 

Cupolele luminatoare JET cu izolare fonică asigură un aport considerabil la reducerea zgomotelor puternice, iar astfel la protecția sănătății. Pe de o parte, acestea asigură faptul că zgomotul nu pătrunde din exterior în clădire și reduc simultan transmiterea zgomotelor din interior spre exterior. În felul acesta, persoanele din interiorul unei clădiri pot lucra eficient si fără perturbări.


Cupolele luminatoare JET cu izolare fonică vă permit respectarea valorilor limită indicate de autorități pentru emisiile fonice – de exemplu în zonele comerciale mixte. Are loc simultan o reducere a emisiei fonice, așa cum este cazul în apropierea aeroporturilor. În varianta JET-TOP-90-KOMFORT-S, cupolele luminatoare JET cu izolare fonică îndeplinesc cerințele ridicate ale regulamentului privind economiile de energie.


La nevoie, aceste cupole luminatoare pot fi folosite și pentru evacuarea eficientă a fumului prin acoperișul cu pantă mică (instalație de evacuare a fumului și căldurii) sau pentru ventilație. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Gama de cupole luminatoare cu izolare fonică

JET TOP-90-SCHALL