Cupole luminatoare VELUX Commercial

Cupolele luminatoare VELUX Commercial din plastic reprezintă soluția ideală pentru a asigura clădirilor industriale suficientă lumină naturală și aer proaspăt prin acoperișul cu pantă mică. Datorită modului constructiv, acest fapt nu poate fi adesea realizat doar prin fațadă.


Cupolele luminoase VELUX Commercial se caracterizează prin robustețea ridicată, durabilitatea îndelungată și, prin urmare, eficiența crescută. Acest lucru este posibil datorită fixării mecanice tipice VELUX Commercial a vitrajului cupolei luminatoare pe cadrul ventilatorului sau direct pe soclu. Dotările standard, cum ar fi sistemele de conexiune pentru etanșarea acoperișului, asigură o instalare sigură și eficientă în diferite structuri de acoperiș.


Gama de cupole luminatoare impresionează, de asemenea, printr-o mare varietate de forme și dimensiuni, precum și prin variantele de vitraj. Fiind completate cu o gamă largă de socluri și accesorii, cupolele luminatoare VELUX Commercial pot fi configurate pentru aproape orice domeniu de utilizare. Astfel pot fi îndeplinite simplu cerințele individuale privind produsul referitoare la funcționare și configurație. Acestea includ, de exemplu, proprietăți excelente de termoizolație, precum și posibilitatea de utilizare pentru ventilație și evacuare a fumului și a căldurii. În funcție de variantă și echiparea cu accesorii, acestea îndeplinesc funcții suplimentare, cum ar fi protecția contra căderii, căldurii, soarelui, loviturilor sau grindinei.


Toate cupolele luminatoare corespund standardului ridicat al declarației de conformitate CE.

 

 

Gama de cupole luminatoare

Cupole luminatoare standard


Cupole luminatoare eficiente energetic


Cupole luminatoare cu protecție contra căldurii


Cupole luminatoare cu protecție contra


Protecție antigrindină pentru cupole luminatoare


Cupole luminatoare cu izolare fonică


Dome rooflights-Special Designs


Socluri


Accesorii pentru cupola luminatoare


Accesorii pentru managementul clădirii