Sisteme VELUX Commercial de iluminare naturală din plastic

Sistemele de iluminare naturală din plastic au o funcție esențială în acoperișurile industriale cu pantă mică în ceea ce privește iluminarea naturală, ventilația și evacuarea fumului. De regulă, se poate renunța la iluminarea artificială în condiții normale de lumină naturală în timpul zilei, ceea ce are un efect pozitiv nu doar asupra costurilor de energie, dar mai ales asupra stării de bine a oamenilor. Rezultatul constă într-o creștere a productivității și o reducere simultană a riscului de accidentare și rănire. În plus, utilizarea sistemului cu funcțiile de evacuare a fumului și a căldurii garantează maxima siguranță și protecție a persoanelor și a proprietății prevăzute în cazul clădirilor industriale.
 

Sistemele VELUX Commercial de iluminare naturală din plastic îndeplinesc toate aceste cerințe. Cupolele luminatoare și luminatoarele noastre continue permit o iluminare adaptată și uniformă a încăperilor, datorită dispunerii lor pe acoperișul cu pantă mică și pot fi, de asemenea, utilizate pentru ventilație și extracția fumului (instalație de evacuare a fumului și căldurii) - atât în clădiri comerciale și industriale, cât și în cele administrative.


Indiferent dacă este vorba despre clădiri noi sau renovări - compania VELUX Commercial vă oferă întotdeauna soluția potrivită pentru cerințele dumneavoastră individuale. Prin modulele noastre standard configurabile vă oferim opțiuni de utilizare individualizate. Ne ghidăm astfel după cerințele legale și normative actuale și viitoare ale arhitecturii de iluminare naturală, ale normativului cu privire la economia de energie și după legile și standardele pentru extragerea naturală a fumului. Prin certificatul ETA și declarația de conformitate CE garantăm clienților noștri aceeași calitate și funcționalitate în toată Europa.

Gama de sisteme de iluminare naturală din plastic

Cupole luminatoare


Luminatoare continue