Accesorii pentru integrarea în managementul clădirii

 

Pentru confort maxim, sistemele de iluminare naturală JET pot fi echipate cu accesorii pentru managementul clădirii. Spre exemplu, folosiți sistemul automat JET vânt-ploaie pentru elemente de iluminare diurnă cu ventilație pentru o deschidere și închidere automate. Acesta înregistrează viteza vântului, precipitațiile, temperatura interioară și exterioară și numeroase alte date. Datorită transmisiei imediate către centrala de operare și control pentru acționarea corespunzătoare, cupolele dvs. luminatoare, luminatoarele continue și ferestrele plate din acoperiș sunt întotdeauna ajustate optim la condițiile meteorologice predominante și se închid automat, spre exemplu, atunci când plouă.


Am proiectat sistemul de comandă JET SMARTCONTROL special pentru sistemele noastre de iluminare diurnă din seria Ambianta. Acesta poate fi folosit atât pentru funcții de bază, cât și pentru o automatizare individuală a elementelor Ambianta și oferă astfel un pachet complet pentru lumină, aer și siguranță.


Avantajele dumneavoastră: Confort sporit datorită comenzii intuitive, a costurilor reduse cu instalarea, a modului automat chiar și în absență, iar astfel ideal pentru post-echipare. Contactați-ne! Ne face plăcere să vă sfătuim cu privire la modul în care puteți integra accesoriile noastre în managementul clădirii.

Gama de accesorii pentru managementul clădirii

Sistemul automat JET vânt-ploaie