Componente ale instalației de evacuare a fumului și căldurii și componente de ventilare pentru luminatoare continue

 

Luminatoarele continue VELUX Commercial nu se potrivesc doar pentru iluminarea naturală pe o suprafață mare, ci și pentru evacuarea naturală a fumului și pentru ventilația zilnică mulțumită trapelor de luminator continuu și mecanismelor de deschidere. Acestea pot fi utilizate ca sistem de evacuare a fumului și căldurii, ca aparate de ventilare sau o combinație din cele două. Atât pentru acționare electrică, cât și pneumatică.


Cu ajutorul componentelor VELUX Commercial ale instalației de evacuare a fumului și căldurii și a componentelor de ventilație pentru luminatoare continue, acestea pot fi folosite și ca aparate de evacuare naturală a fumului și căldurii. În felul acesta asigurați o evacuare eficientă a fumului și a căldurii pentru diferitele condiții de utilizare conform DIN EN 12101-2. Sistemele noastre de acționare și sistemele de trape garantează o protecție maximă în caz de incendiu, sunt sigure în exploatare și permanent funcționale datorită calității deosebite, chiar și după numeroase deschideri.


Pentru a asigura zilnic un climat interior sănătos și plăcut, luminatoarele continue VELUX Commercial sunt utile și pentru ventilație prin aparatele suplimentare opționale corespunzătoare. Vă consiliem bucuroși referitor la posibilitățile de echipare a luminatoarelor dumneavoastră continue pentru instalația de evacuare a fumului și căldurii și pentru ventilație.

Gama de componente pentru instalații de evacuare a fumului și căldurii și componente de ventilare pentru luminatoare continue

Componente pneumatice pentru instalația de evacuare a fumului și căldurii


Instalația electrică de evacuare a fumului și căldurii